Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
NU+ | 5G-veiling gaat na jaren vertraging deze week van start Europese mededingingsbaas wenst rest van de wereld 'veel succes' met Apple AI Eurocommissaris wenst rest wereld 'veel succes' als Apple AI-functies uitbrengt Advertentie Douane controleert ook Europese vluchten op tabakssmokkel SNS, ASN en RegioBank getroffen door grote storing Grote storing bij SNS, ASN en RegioBank is verholpen Dorpssuper dreigt in problemen te komen door verlies tabaksverkoop Advertentie Accijnsopbrengst naar recordhoogte in eerste maanden van dit jaar Accijnsopbrengst naar recordhoogte Nederlandse tapasrestaurants van 't Zusje komen in Duitse handen Kandidaat-minister Beljaarts over bankroet: 'Zit hier met schoon geweten' Apple schendt EU-regels met App Store en riskeert miljardenboete Zorgen over koffieprijzen door extreme droogte in Vietnam Mailadressen van 60.000 mensen met studieschuld gelekt door fout bij DUO Nederlandse economie kromp sterker dan verwacht in eerste kwartaal Nederlandse economie kromp sterker dan gedacht in eerste kwartaal Economische krimp groter dan eerder gedacht Prijzen op oververhitte woningmarkt flink gestegen in mei Man neergeschoten midden op straat, politieheli cirkelt boven wijk - Omroep Brabant Hongarije dompelt Schotland in 100ste (!) minuut in rouw en zit in wachtkamer voor plaats achtste finales - AD Live EK | Duitsland in extremis naast Zwitserland, Hongarije jaagt op treffer - NU.nl Laatste (zonnige) dag Pinkpop: Ed Sheeran sluit het festival af - L1 Nieuws Explosies op Krim, Rusland beschuldigt Oekraïne en VS van 'aanval op burgers' - NOS Japan gaat grootste kerncentrale ter wereld aanzetten: 'Nationale noodzaak' - NOS Beoogd PVV-minister Beljaarts vertrok bij Horeca Nederland onder druk ledenraad - de Volkskrant 3.000 Tilburgers zonder huisarts door Co-Med-fiasco: 'We lossen het op' - Omroep Brabant Dakloze vindt portemonnee met 2.000 euro en brengt die naar politie - NU.nl Davina Michelle hijgt bij Pinkpop uit op de koffers van Ed Sheeran én mag binnenkort naar Robbie Williams - AD Aanslag in Dagestan (Rusland): priester onthoofd, kerkganger en agenten vermoord, synagoge in lichterlaaie - Telegraaf.nl
  • 15-06-2024 10:35 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (1)

    De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA ontving dit jaar al 126 meldingen over Boeing van klokkenluiders. Dat zijn er elf keer zo veel als in heel 2023: toen bleek het aantal steken op 11.

    Lees meer

  • NU+ | 5G-veiling gaat na jaren vertraging deze week van start

    24-06-2024 18:31 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (2)

    Jaren later dan gepland begint dinsdag de veiling van nieuwe 5G-frequenties. Telecomproviders als KPN, Vodafone en Odido hebben die radiofrequenties hard nodig om de groei van het mobiele internetverkeer te kunnen bijbenen.

    Lees meer

  • Europese mededingingsbaas wenst rest van de wereld 'veel succes' met Apple AI

    24-06-2024 17:23 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (3)

    Apple stelt de komst van nieuwe AI-toepassingen in Europa voorlopig uit. Het bedrijf voelt zich belemmerd door de Europese concurrentiewetgeving. Eurocommissaris Margrethe Vestager (Medediging) vindt dat de rest van de wereld behoedzaam moet zijn als Apples AI-functies daar wél uitkomen.

    Lees meer

  • Eurocommissaris wenst rest wereld 'veel succes' als Apple AI-functies uitbrengt

    24-06-2024 17:23 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (4)

    Apple stelt de komst van nieuwe AI-toepassingen in Europa voorlopig uit. Het bedrijf voelt zich belemmerd door de Europese concurrentiewetgeving. Eurocommissaris Margrethe Vestager (Medediging) vindt dat de rest van de wereld behoedzaam moet zijn als Apples AI-functies daar wél uitkomen.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Douane controleert ook Europese vluchten op tabakssmokkel

    24-06-2024 14:59 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (5)

    De douane controleert dit jaar voor het eerst ook op Europese vluchten op de smokkel van tabaksproducten. Door de gestegen tabaksprijzen zijn de rookwaren aantrekkelijker geworden.

    Lees meer

  • SNS, ASN en RegioBank getroffen door grote storing

    24-06-2024 13:46 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (6)

    De websites en bankierenapps van SNS, ASN en RegioBank zijn onbruikbaar door een grote storing. Klanten hebben sinds maandag einde ochtend geen toegang tot hun bankrekeningen.

    Lees meer

  • Grote storing bij SNS, ASN en RegioBank is verholpen

    24-06-2024 13:46 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (7)

    De grote storing bij SNS, ASN en RegioBank is voorbij. Door de storing waren de websites en bankierenapps van de drie banken maandagmiddag onbruikbaar.

    Lees meer

  • Dorpssuper dreigt in problemen te komen door verlies tabaksverkoop

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (8)

    Nu mag het nog, tabak verkopen vanuit zijn kleine supermarkt. Maar over een week mag eigenaar Henk Hoeve geen sigaretten, vapes of andere tabak-gerelateerde producten meer verkopen in zijn winkel. En dat heeft gevolgen voor de inkomsten van Hoeve en zo'n 500 andere supermarkten in kleine dorpen. Zij raken mogelijk in financiële problemen.
    Hoeve is eigenaar van de enige supermarkt in Gasselternijveen, een dorp met zo'n 1850 inwoners in Drenthe. Voor een andere supermarkt moeten mensen 10 min

    Lees meer

  • Advertentie

  • Accijnsopbrengst naar recordhoogte in eerste maanden van dit jaar

    24-06-2024 11:56 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (9)

    De opbrengst van de verbruikersbelasting op zaken als alcohol, benzine en tabak is in de eerste maanden van dit jaar gestegen tot een nieuwe recordhoogte. In totaal inde de overheid ruim 2,9 miljard euro.

    Lees meer

  • Accijnsopbrengst naar recordhoogte

    24-06-2024 11:56 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (10)

    De opbrengst van de verbruikersbelasting op zaken als alcohol, benzine en tabak is in de eerste maanden van dit jaar gestegen tot een nieuwe recordhoogte. In totaal inde de overheid ruim 2,9 miljard euro.

    Lees meer

  • Nederlandse tapasrestaurants van 't Zusje komen in Duitse handen

    24-06-2024 11:32 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (11)

    Tapasrestaurantketen 't Zusje komt in handen van het Duitse horecaconcern Gustoso. Het bedrijf wil volgend jaar ook tapasrestaurants in Duitsland openen.

    Lees meer

  • Kandidaat-minister Beljaarts over bankroet: 'Zit hier met schoon geweten'

    24-06-2024 11:00 via nos.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (12)

    "Het is over het algemeen een storm in een glas water." Met die woorden reageert kandidaat-minister van Economische Zaken Dirk Beljaarts op de berichten over zijn rol in het faillissem*nt van KHN Rekenwerk, een bedrijf waar hij bestuurder was. "Mij treft geen blaam", zei de beoogd PVV-bewindsman in de hoorzitting in de Tweede Kamer.
    Rekenwerk was onderdeel van de lobbyorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN), waar Beljaarts tot voor kort directeur was. Door het bankroet raakten veel horeca

    Lees meer

  • Apple schendt EU-regels met App Store en riskeert miljardenboete

    24-06-2024 10:06 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (13)

    De Europese Commissie heeft Apple officieel beschuldigd van machtsmisbruik. De iPhonefabrikant hanteert regels in zijn App Store waarmee concurrenten worden benadeeld, zo oordeelt de Europese waakhond. Daardoor hangt een miljardenboete in de lucht.

    Lees meer

  • Zorgen over koffieprijzen door extreme droogte in Vietnam

    24-06-2024 09:15 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (14)

    Vietnamese koffieplantages worden dit jaar hard getroffen door aanhoudende droogte. Aangezien Vietnam de op een na grootste koffieproducent ter wereld is, neemt de bezorgdheid over stijgende koffieprijzen toe.

    Lees meer

  • Mailadressen van 60.000 mensen met studieschuld gelekt door fout bij DUO

    24-06-2024 08:59 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (15)

    Door een fout van DUO waren de mailadressen van 60.000 Nederlanders met een studieschuld online zichtbaar, meldt BNR. Criminelen kunnen deze informatie misbruiken om mensen op te lichten.

    Lees meer

  • Nederlandse economie kromp sterker dan verwacht in eerste kwartaal

    24-06-2024 07:44 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (16)

    De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar sterker gekrompen dan eerder werd gedacht. Volgens een nieuw cijfer van statistiekbureau CBS bedroeg de krimp 0,5 procent in vergelijking met het kwartaal ervoor.

    Lees meer

  • Nederlandse economie kromp sterker dan gedacht in eerste kwartaal

    24-06-2024 07:44 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (17)

    De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar sterker gekrompen dan eerder werd gedacht. Volgens een nieuw cijfer van statistiekbureau CBS bedroeg de krimp 0,5 procent in vergelijking met het kwartaal ervoor.

    Lees meer

  • Economische krimp groter dan eerder gedacht

    24-06-2024 07:34 via nos.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (18)

    De economie staat er slechter voor dan eerder werd gedacht. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft de omvang van de economie van het eerste kwartaal van dit jaar opnieuw berekend en ziet een krimp van 0,5 procent ten opzicht van het kwartaal daarvoor. Eerder berekende het CBS een krimp van 0,1 procent.
    De tegenvaller wordt vooral verklaard door de export, die het slechter doet dan verwacht. De Nederlandse uitvoer van goederen hangt sterk samen met de ontwikkeling van de Europese indu

    Lees meer

  • Prijzen op oververhitte woningmarkt flink gestegen in mei

    24-06-2024 06:31 via nu.nl

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (19)

    Voor een koopwoning betaalde je in mei 8,6 procent meer dan een jaar eerder, meldt statistiekbureau CBS. Dat was de grootste stijging in bijna twee jaar.

    Lees meer

  • Man neergeschoten midden op straat, politieheli cirkelt boven wijk - Omroep Brabant

    23-06-2024 23:04 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (20)

    Man neergeschoten midden op straat, politieheli cirkelt boven wijkOmroep BrabantHele verhaal bekijken via Google Nieuws

    Lees meer

  • Hongarije dompelt Schotland in 100ste (!) minuut in rouw en zit in wachtkamer voor plaats achtste finales - AD

    23-06-2024 23:01 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (21)

    Hongarije dompelt Schotland in 100ste (!) minuut in rouw en zit in wachtkamer voor plaats achtste finalesADEK voetbal: Schotland - Hongarije (0-0)NOSHongaarse bond zorgt voor opluchting: Varga na botsing in stabiele toestandVoetbalPrimeur.nlHongarije scoort in honderdste minuut en dompelt Schotten in rouwVoetbal InternationalBange minuten in Stuttgart: Hongaarse spits Varga afgevoerd na akelige botsingsporza.be

    Lees meer

  • Live EK | Duitsland in extremis naast Zwitserland, Hongarije jaagt op treffer - NU.nl

    23-06-2024 22:57 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (22)

    Live EK | Duitsland in extremis naast Zwitserland, Hongarije jaagt op trefferNU.nlLive EK | Zwitserland leidt tegen Duitsland, zorgen om Hongaar na botsingNU.nlLIVE EK 2024 | Duitsland jaagt op gelijkmaker na verrassende achterstand tegen ZwitserlandADDuitsland grijpt groepswinst door late goal van supersub FüllkrugVoetbal InternationalGroepswinst voor Duitsland na late gelijkmaker tegen ZwitsersNRC

    Lees meer

  • Laatste (zonnige) dag Pinkpop: Ed Sheeran sluit het festival af - L1 Nieuws

    23-06-2024 21:08 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (23)

    Laatste (zonnige) dag Pinkpop: Ed Sheeran sluit het festival afL1 NieuwsMet een biertje in de hand meebrullen met hits: ook dat is PinkpopNRCIlse DeLange zorgt ervoor dat Pinkpop wakker is op stralende slotdagADPinkpop maakt het zichzelf moeilijk: puike zondag kan editie niet reddenDe LimburgerWat de verdere staat van de natie ook is: op Pinkpop heerst nog altijd de saamhorigheidde Volkskrant

    Lees meer

  • Explosies op Krim, Rusland beschuldigt Oekraïne en VS van 'aanval op burgers' - NOS

    23-06-2024 20:38 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (24)

    Explosies op Krim, Rusland beschuldigt Oekraïne en VS van 'aanval op burgers'NOSLIVE Oorlog Oekraïne | Doden en 144 gewonden op strand op de Krim door vallende brokstukken van rakettenADExplosies op Krim, burgerslachtoffers gemeld bij raketaanvalNOSBeveiligingscamera filmt bominslag in KharkivNU.nlHeftig: vrouw ontsnapt ternauwernood aan bomaanslag | VideoTelegraaf.nl

    Lees meer

  • Japan gaat grootste kerncentrale ter wereld aanzetten: 'Nationale noodzaak' - NOS

    23-06-2024 20:36 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (25)

    Japan gaat grootste kerncentrale ter wereld aanzetten: 'Nationale noodzaak'NOS

    Lees meer

  • Beoogd PVV-minister Beljaarts vertrok bij Horeca Nederland onder druk ledenraad - de Volkskrant

    23-06-2024 20:30 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (26)

    Beoogd PVV-minister Beljaarts vertrok bij Horeca Nederland onder druk ledenraadde VolkskrantBeoogd PVV-minister Dirk Beljaarts verder in het nauw. Koninklijke Horeca Nederland KHNTelegraaf.nlBeoogd PVV-minister verwikkeld in faillissem*nt van administratiebedrijfHet Financieele DagbladBeoogd minister van Economische Zaken Dirk Beljaarts betrokken bij faillissem*ntszaakNederlands DagbladGeloofwaardigheid beoogd PVV-minister van Economische Zaken aan

    Lees meer

  • 3.000 Tilburgers zonder huisarts door Co-Med-fiasco: 'We lossen het op' - Omroep Brabant

    23-06-2024 20:30 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (27)

    3.000 Tilburgers zonder huisarts door Co-Med-fiasco: 'We lossen het op'Omroep BrabantDokterspraktijk Zwolle gesloten: 'Plaatselijke huisartsen schieten patiënten met acute vragen te hulp'De StentorCo-Med-patiënten melden zich zonder dossier bij de nooddokter: 'Ook onze medicatie ligt daar nog'ADVijftigduizend patiënten van Co-Med zitten sinds deze week per direct zonder huisarts. Waarom greep niemand in?NRCDe val van Co-Med is een wa

    Lees meer

  • Dakloze vindt portemonnee met 2.000 euro en brengt die naar politie - NU.nl

    23-06-2024 19:37 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (28)

    Dakloze vindt portemonnee met 2.000 euro en brengt die naar politieNU.nlHele verhaal bekijken via Google Nieuws

    Lees meer

  • Davina Michelle hijgt bij Pinkpop uit op de koffers van Ed Sheeran én mag binnenkort naar Robbie Williams - AD

    23-06-2024 19:13 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (29)

    Davina Michelle hijgt bij Pinkpop uit op de koffers van Ed Sheeran én mag binnenkort naar Robbie WilliamsADHele verhaal bekijken via Google Nieuws

    Lees meer

  • Aanslag in Dagestan (Rusland): priester onthoofd, kerkganger en agenten vermoord, synagoge in lichterlaaie - Telegraaf.nl

    23-06-2024 19:03 via news.google.com

    Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (30)

    Aanslag in Dagestan (Rusland): priester onthoofd, kerkganger en agenten vermoord, synagoge in lichterlaaieTelegraaf.nlAanslagen op politie, kerk en synagoge in Zuid-Rusland: zeven agenten en priester vermoordADZeker zes doden bij schietpartijen Dagestan, klopjacht op daders nog bezigNU.nlSynagoge en kerken aangevallen in Dagestan; zeker acht dodenNOSGewapende mannen openen het vuur op gebedshuizen in Rusland, meerdere dodende Volkskrant

    Lees meer

  • Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023 - Economie nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Corie Satterfield

    Last Updated:

    Views: 5934

    Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

    Reviews: 89% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Corie Satterfield

    Birthday: 1992-08-19

    Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

    Phone: +26813599986666

    Job: Sales Manager

    Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

    Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.